CLASSICtherm elektromos fűtés

elektromos fűtés, ClassicTherm


elektromos fűtés, ClassicTherm


1 2

Minden modern gázfűtéshez elektromos keringető szivattyú is kell. Ehhez elektromos áramra van szükség. Ha nincs áram, nincs meleg.

A legmegbízhatóbb, kőlapokba szerelt, esztétikus elektromos CLASSICtherm fűtési rendszerhez csupán áram kell. Nincs szükség se gázra, se kéményre. A kazánház helyét másra hasznosíthatjuk. Karbantartást nem igényel.

A Statisztikai Hivatal adatai alapján azt tapasztaltuk, hogy a gáz fogyasztói ára sokkal nagyobb mértékben emelkedett, mint az elektromos áramé. Amennyiben ez így folytatódik, akkor 3-4 éven belül a két energia ára egy szintre fog kerülni.

20 különböző természetes kő közül, 6 különböző méret-teljesítmény közül választhatjuk ki a legmegfelelőbb elektromos fűtőtestet, szem előtt tartva az épület stílusát, a helység anyagait, színeit, karakterét.

A felfűtött természetes kőlapok infravörös tartományban adják le a meleget. Olyan, mint a napsugárzás: egészséges és meleg.

Műemlék épületeknél, ahol a fűtési melegvíz szolgáltatás kiépítése nem megoldható, mindig találunk egy lehetőséget, hogy egy elektromos kábelt elvezessünk. Ha a fűtőtestet át szeretnénk helyezni, akkor az leakasztható a falról és egy másik helységben, vagy épületben üzemeltethető tovább.

Amennyiben napelemmel rendelkezünk, vagy tervezzük annak beszerzését, akkor az általunk megtermelt elektromos energiát fűtésünkre is felhasználhatjuk. Így már - legalább részben - függetlenek vagyunk az elektromos szolgáltatóktól.

Cégünk a német piacvezető elektromos kőlapfűtés gyártó, a Solnhofen Portlan Zementwerk kizárólagos magyarországi képviselete több mint 15 éve.

Tovább a CLASSICtherm fűtésrendszer honlapjára

Természetes kő logó

BNIC Baukunst, Naturstein und Immobilien Consulting GmbH
Postfach 2353, D-83425 Bad Reichenhall, Deutschland
Tel.: +49/86_51/965-0349

BNIC GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselet
2000 Szentendre, Bartók Béla utca 1., Magyarország
Telefon: 26/314 _07-4 Telefax: 26/314 07-5

UGRÁS A LAP TETEJÉRE BNIC GmbH | MINDEN JOG FENNTARTVA DESIGNED BY ALFA KREATIV
nyitólap cégadatok levelezés építőművészet ingatlan események CLASSICtherm elektromos fűtésdeutsch
Forgalmazott építőkövek
Ragasztóhabarcsok
Egyéb termékek

Bazalt

Bazalt katalógus Basaltite olasz bazaltláva B 684 kínai bazalt

Dolomit

Dolomit katalógus Kleinziegenfelder német dolomit

Fillit

Fillit katalógus Otta norvég fillit

Gránit

Gránit katalógus Indiai gránitok Kínai gránitok Egyéb gránitok

Homokkő

Homokkő katalógus Crema Vereada spanyol homokkő Eichenbühli majna menti német homokkő Neubrunni majna menti német homokkő Modak indiai homokkő Santafiora olasz homokkő

Kvarcit

Kvarcit katalógus Alta norvég kvarcit Maxberg brazil kvarcitok

Lavagrigia

Lavagrigia olasz ignimbrite Lavarosa olasz ignimbrite

Márvány

Márvány katalógus Bianco Carrara olasz márvány Verde Guatemala indiai szerpentinitit

Mészkő

Mészkő katalógus Anröchtei német mészkő Bianco Perlino olasz mészkő Botticino Classico olasz mészkő Jura német mészkövek Kagylós majna menti német mészkövek Kilkenny ír mészkő Nero Marquina spanyol mészkő Rosa Perlino olasz mészkő Rosso Verona olasz mészkő Serra portugál mészkő Solnhofeni német mészkő Travertini Montemerano olasz mészkő

Pala

Pala katalógus Jaddish brazil pala Mustang brazil pala Portói pala

Porfír

Porfir katalógus T 666 kínai kvarcporfír Trentinói porfír
Terméskő ragasztók Padlókiegyenlítő Mélyalapozó Ragasztó Közepes v. ágyazóhabarcs Vastag rétegű ágyazóhabarcs Falazó habarcs Szűrőbeton Ablakpárkány ragasztó Természetes kő fúgázó Impregnáló Természetes kő szilikon
Egyéb termékek KEIL hátsófuratos kőlaprögzítés Lábazat (homlokzat) Litokövek (új és antik) NEOLITH kerámia burkolólapok SOLKER kőporcelán burkolólapok Solnhofeni őslények Solnhofeni portland cement Trassz cement Elektromos kőlap fűtés